Ana Sayfa Dünya, Eğitim, Gündem, Kadın, Spor, Yaşam 4 Ağustos 2023 156 Görüntüleme

Bob Marley’in kızının desteklediği Jamaika Kadın Futbol Takımı yoluna namağlup devam ediyor

Jamaika’da maddi olanaksızlıktan dolayı iki defa dağıtılan Jamaika Kadın Milli Futbol Takımı, Kadınlar Dünya Kupası’nda namağlup yoluna devam ediyor. F Grubu’nda Panama’yı yenip, Fransa ve Brezilya ile golsüz berabere kalarak 5 puanla grup ikinciliğiyle son 16’ya kalan Jamaika, 8 Ağustos’ta Kolombiya ile karşı karşıya gelecek. Bob Marley’in kızı Cedella Marley tarafından yıllarca maddi ve manevi çabalarla ayakta duran milli takım, şampiyonadaki mücadele ve azimle de dünya basınının ilgisini çekiyor.Cedella Marley’in, babası ünlü reggae müziği sanatçısı Bob Marley’in futbola olan sevgisinden ilham aldığını belirterek uzun yıllardır maddi manevi desteklediği Jamaika Kadın Futbol Milli Takımı, Kadınlar Dünya Kupası 2023’te yoluna namağlup devam ediyor.
Kaynak: https://m.haberturk.com/bob-marley-in-kizinin-destekledigi-jamaika-kadin-futbol-takimi-yoluna-namaglup-devam-ediyor-3612010-spor

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster