Ana Sayfa Dünya, Gündem, Magazin, Yaşam 13 Mart 2023 143 Görüntüleme

Oscar’da unutulan yıldızlar.

Oscar’ın bu yılki skandalı hayatını kaybeden oyuncuların anıldığı ‘Anılara Saygı’ bölümünde 3 oyuncunun adlarının yer almaması oldu. Rol aldığı ‘Triangle of Sadness’in 3 dalda Oscar’a aday gösterildiği Charlbi Dean’in yanı sıra Anne Heche ve Paul Sorvino’nun da anmada unutulduğu yönünde birçok paylaşımda bulunuldu. Töreni organize eden Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.”WEB SAYFAMIZDA BÜTÜN MESLEKTAŞLARIMIZI ANDIK”

Bunun üzerine Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, konuyla ilgili bir açıklama yaptı: Bu yıl çok fazla meslektaşımızı kaybettik. Tören sırasında hepsinin ismine yer veremedik ama resmi web sayfamızda hayatını kaybeden bütün meslektaşlarımızı andık.

‘Anılara Saygı’ bölümünde yıl içinde hayatını kaybeden Angela Lansbury, Ray Liotta, Olivia Newton-John, Raquel Welch, Kirstie Alley, Bob Rafelson, Jean-Luc Godard, Irene Cara anıldı.
Kaynak:https://m.haberturk.com/oscar-da-unutulan-yildizlar-3573186-magazin

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster