Ana Sayfa Gündem, Yaşam 16 Ekim 2022 234 Görüntüleme

AVUKAT SAMİ SAPAN’DAN SON RESİTAL, CEZA KONUSUNDA FARKLI BAKIŞ AÇISI İLE BERAAT.

Ünlülerin avukatı olarak bilinen Avukat Sami Sapan yine imkansızı başardı, ceza konusunda Türkiye’nin önde gelen otoriterlerinden bi haline gelen Sapan Hukuk bürosu kurucu Avukatı Sami Sapan kamuoyunda gündeme gelen Torbalı’da Kuyumcu Dolandırıcılığı ilgili davada müvekkillerine beraat aldırdı. Müvekkili yaptığı açıklamada biz en az 20 avukat ile görüştük herkes en az 7 yıl ceza alırsınız derken Sami Sapan bize bu davayı değerlendiren meslektaşlarımız yanlış bir bakış açısıyla bakmışlar bu bir ticari alış veriş bununda hukuki çözüm yeri yetkili icra daireleridir, dedi biz avukatımıza güvendik Allah razı olsun imkansızı başardı diyen B.Kurt seviç gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: https://www.flasshaber.com/flas-haber/avukat-sami-sapandan-son-resital-ceza-konusunda-farkli-bakis-acisi-ile-berat/

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster