Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Teknoloji, Yaşam 16 Eylül 2022 303 Görüntüleme

Yazlık ev alamayanlara ‘hobi bahçesi’ alternatifi!

Koronavirüsle birlikte tarıma olan ilgi, müstakil bahçeli evlere talep artınca, hobi bahçeciliğine talepte arttı. Yazlık ev alamayanlar için ise, daha uygun fiyatlı hobi bahçeleri yeni bir alternatif oldu.

Girdiği her sektöre yön vermeyi başaran iş insanı Mehmet Emin Acar’da Tiny house ve karavan üretimine girdi, İzmir menemende 8.000 m2 kapalı alanda hizmet vermeye başlayan firma yılın son çeyreğinde üretim kapasitesini tamamladığını belirten Acar sitemiz www.adatinyconcept.com

Firmamız bünyesinde bulunan mühendisler ve montaj ekibi tecrübeli olup projelerimizin aşamaları hakkında detaylı bilgiye sahip mühendisler ve ustalardır. Ekibimiz sayesinde üretim ve montaj aşamalarında herhangi bir sorun yaşamadan hızlı bir şekilde tiny house evleriniz teslim edilmektedir, dedi.

İletişim adresimiz Mansuroğlu Nh, 286/4 Sk.

No:37 Bayraklı, İzmir

info@adatinyconcept.com

+90 530 011 11 81

Sosyal Medya

Instagram adatinyconcept

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster