Ana Sayfa Gündem, Magazin 30 Kasım 2020 316 Görüntüleme

Yılmaz Vural’ın eşinden açıklama!

Koronavirüs tedavisi gören ünlü teknik direktör Yılmaz Vural’ın son durumuyla ilgili eşi Seda Vural açıklamalarda bulundu.

Rahatsızlanan Yılmaz Vural’ı 13 Kasım’da birkaç farklı hastaneye götürdüklerini ve test sonuçlarının negatif çıktığını belirten Seda Vural, eşinin ateşinin yükselmesi üzerine bu kez tedavisinin sürdüğü hastaneye getirdiklerini, burada test sonucunun pozitif çıktığını söyledi. Eşinin yoğun bakımda ve entübe olduğunun altını çizen Vural, ünlü teknik direktörün ‘ikinci kez korona oldu’ haberlerine de açıklık getirdi.

HAZİRAN AYINDA ASEMPTOMATİK GEÇİRMİŞ OLABİLİR

Seda Vural, eşinin Haziran ayında koronavirüs testi yaptırdığını ve sonucunun pozitif çıktığını söyledi. Yılmaz Vural’ın karantinaya girdiğini ancak hiç semptom göstermediğini anlatan Seda Vural, Dr. Ender Saraç’a bunun nasıl olabileceğini sordu. Dr. Ender Saraç ve program konuğu Prof. Dr. Osman Erk ise Yılmaz Hoca’nın hatalı pozitif çıkma ihtimalinin çok düşük olduğunu, Yılmaz Vural’ın Haziran ayında hastalığı asemptomatik geçirmiş olabileceğini söyledi.

Seda Vural son iki gündür Yılmaz Vural’ın kan değerlerinin iyi olduğu müjdesini verirken tüm sevenlerinden dua istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster