Ana Sayfa Gündem, Magazin 17 Temmuz 2020 511 Görüntüleme

Topraktan geldik, toprağa gideceğiz. Mühim olan, çamurlaşmamak! Hz.Mevlana.

Ünlü iş Adamı Şahin Avşar yeni bir restorant açmak için mekan arayışına girdi, asıl mesleği mimarlık olan Avşar fırsat buldukça açacağı yeni mekan için araştırmalar yapıyor ayak üstü sohbet ettiğimiz Avşar ile magazinden siyasete kadar bir çok konuda konuştuk ama akılda kalan Cenk Eren’nin geçenlerde yaptığı bir açıklama oldu. Avşar Cenk abiyle şahsen tanışma fırsatım olmadı ama iyi bir hayranıyım fakat yaptığı açıklamayı çok şık bulmadım bu söylemler şuan sosyete ve magazin aleminde sıkça karşımıza çıkıyor sanki yeni tip kovit’20 gibi bir salgın maalesef bunun en büyük sorumlusu hoca kisveti altında Televizyonlara çıkan İslami yanlış anlatan ve isimlerinin önünde prof.yazan şarlatanlarda dedi .

Peki neydi Cenk Eren’nin açıklaması “Ünlü şarkıcı Cenk Eren, bir takipçisinin üniversitelerin kadavra eksikliğinden bahsettiğini görünce “Ölümden korkmuyorum ama gömülmek istemiyorum. Kadavra olarak tıp fakültesine vücudumu bağışlayabilirim” diyen Cenk Eren Ölümden korkmuyorum inançlı da bir insanım fakat toprağa gömülmek istemiyorum bunu istemek günah mıdır? Bütün organlarımı bağışlayabilirim, kadavra olarak tıp fakültesine vücudumu bağışlayabilirim veya yakılmak? Çok mu günaha girerim?” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster