Ana Sayfa Gündem, Magazin, Sağlık 15 Temmuz 2020 433 Görüntüleme

Covid-19’u yenen Dr. Burcu Ayvaz: Ne zaman aklıma gelse tüylerim diken diken oluyor

Habertürk Video
Habertürk

Ara

Whatsapp Hattı0536 266 79 69

Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

HaberlerSağlık

Covid-19’u yenen Dr. Burcu Ayvaz: Ne zaman aklıma gelse tüylerim diken diken oluyor

Covid-19’u yenen genç doktor Dr. Burcu Ayvaz, “Covid-19 testinin sonucunun pozitif olduğunu öğrendiğim anı hayatım boyunca unutamayacağım. Ne zaman aklıma gelse tüylerim diken diken oluyor” dedi!

Koronavirüs

Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Samsun Çarşamba Havalimanı Sağlık Denetleme Merkezinde görev yapan Dr. Burcu Ayvaz, İstanbul’da geçici görevde iken yakalandığı yeni tip koronavirüsü (Covid-19) yenmek için 35 gün mücadele etti.

Samsun’da görev yapan 29 yaşındaki Dr. Burcu Ayvaz, mart ayında geçici olarak İstanbul Havalimanı’nda görevlendirildi. Genç doktor, 23 Mart’ta baş, göğüs, kas ağrısı ve koku alamama şikayetleriyle başvurduğu hastanede koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine tedavi altına alındı.

Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1 hafta tedavi gören Ayvaz, daha sonra evde takip edilmek üzere taburcu edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster