Ana Sayfa Gündem, Spor 29 Haziran 2020 284 Görüntüleme

Gençlerbirliği: 0 – Kasımpaşa: 2 | MAÇ SONUCU!

Süper Lig’de 29. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa, deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-0 yendi. Galibiyet gollerini 17. dakikada Koita ve 90+4. dakikada Ndongala kaydetti. 5’te 5 yapan Kasımpaşa bu sonucun ardından 35 puana yükseldi. Ligde 7 haftadır yenilmeyen Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa, başarılı performansını Başkent’te de sürdürdü… Gençlerbirliği ise 31 puanda kaldı.

SON 7 MAÇTA 19 PUAN

Kasımpaşa, son 7 haftada 19 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Sezonun ilk 22 haftasında sadece 16 puan toplayabilen lacivert-beyazlı ekip, son 7 maçının 6’sını kazandı, birinden ise beraberlikle ayrıldı. İstanbul temsilcisi, böylece Süper Lig’de kritik haftalar öncesi küme düşme hattından uzaklaştı ve 35 puana yükseldi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster