Ana Sayfa Gündem 26 Haziran 2020 890 Görüntüleme

Yeşil ile Mafya’nın Haraç savaşı ..

İstanbul’da jandarmanın bir suç örgütüne düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın sağ kolu olarak bilinen Zakir Selvi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Operasyonda gözaltına alınan 7 kişi bugün Büyükçekmece Adliyesi’ne gönderildi.

Bu kişilerden biri kadın 3’ünü serbest bırakan savcı, Zakir Selvi ve 3 kişiyi tutuklanmaları istemiyle Büyükçekmece 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.
Mahkeme Başkanı’nin Yeşil yaşıyor mu ? Sorusuna şok cevap veren Selvi , onu Zaza Ferhat lakaplı Ferhat Dopdogru’ya sorun dedi. Mahkeme heyeti, Zakir Selvi’nin tutuklanmasına karar verdi.

Geçen hafta, bazı siyasilerin adının karıştığı operasyon kapsamında gözaltına alındıktan sonra mahkemece serbest bırakılan Selvi hakkında yeniden yakalama emri çıkarılmıştı

Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın sağ kolu olarak bilinen Selvi ve diğer 6 kişi Cumhuriyet savcısı tarafından sorgulandı. Tutuklanan zakir selvi’nin ifadesi ile tekrar gündeme gelen yeşil ile Mafya’nın harac savaşı şöyle başlamıştı.Herşey eski arkadaşı Yeşil tarafından tehdit edilmesiyle başlamış’tı . Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Zaza Ferhat bir iş adamın’dan haraç isteyen Yeşil’le meydan okudugu için Cengiz Ersever tarafından ölümle tehdit edildi.Yeşil ve adamları’yla telefon görüşmeleri yaptıgını hatta defalarca Mahmut Yıldırım ve jitemci J.Ast.subay Cengiz Ersever tarafından ölümle tehdit edildiğini belirten Zaza Ferhat bunlar “Kablo Kabadayısı ” kurbanlık koyun değiliz bizde önlemimizi aldık, gereken neyse yapılır demişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster