Ana Sayfa Gündem, Politika, Yaşam 18 Eylül 2022 185 Görüntüleme

Şanlı: Bayrağımızı ve sancağımızı sonsuza dek muhafaza edeceğiz ..

Milli Birlik ve Gelişim Partisi Genel Başkanı Turgut Cumhur Şanlı ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna Anıtkabir’e çıktı. Tam bağımsız bir Türkiye için, daha güçlü bir Türkiye için, aydınlık bir gelecek için, kutsal bayrak için, geleceğimiz için ve vatan için parolası ile kurulan Milli Birlik ve Gelişim Partisi Genel Başkanı Turgut Cumhur Şanlı ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna Anıtkabir’e çıktı.

Aslanlı yoldan Anıtkabir’e gelen Başkan Cumhur Şanlı ve yönetim kurulu Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundular. Başkan Şanlı daha sonra Anıtkabir Şeref Defteri’ni imzalayıp günün anlam ve önemini belirten bir yazı kaleme aldı. Şanlı yazısında, “Yüce Atam; Huzurunda olmanın onurunu, gururunu ve şerefini yaşamak, sizin manevi huzurunuzda olmak şereflerin en büyüğüdür. Atam, kurmuş olduğunuz ve Türk Milletine emanet ettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti vatanımıza sonsuza dek sadık kalacağımıza, ilke ve inkılaplarınızda Cumhuriyet temel hak ve özgülüklerinden, kanunlardan, Anayasa’dan ayrılmayacağımıza sizin, tarihin ve yüce Türk Ulusunun önünde ant içerim.

Kaynak: https://www.anadolugazete.com.tr/gundem/sanli-bayragimizi-ve-sancagimizi-sonsuza-dek-muhafaza-edecegiz-106683h.htm

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster